Topkwaliteit producten        Kwaliteitsvakmanschap        Jarenlange ervaring

Advies nodig?    Maak online afspraak         E-mail ons         Bel ons

Onze projecten

Wij hebben veel organisaties van prachtige vloeren voorzien. Bekijk de voorbeelden ...
Zakelijke projecten

Een overzicht van onze zakelijke projecten.

Picnic kantoor - Roermond

Picnic heeft een mooi kantorenpand betreed aan de …. straat in ….. 
Het aantal Picnic locaties wordt flink uitgebreid in Nederland. We hebben hier een mooie hoge kwaliteits PVC vloer gelegd van het merk Vivafloors.

Datum oplevering:
Oppervlakte:
Type vloer:

Augustus 2022
110 m2
PVC Vivafloors

The DOC in Weert

The DOC is in staat om ondernemingen een stap verder te brengen, door drukke perioden heen te helpen, werkend vanuit de doelstelling om de klant “volledig te ontzorgen”. We hebben voor het nieuwe kantoor van The Doc een mooie mFLOR PVC vloer mogen leggen in visgraat structuur.

Datum oplevering:
Oppervlakte:
Type vloer:

Augustus 2022
426 m2
PVC Visgraat van mFLOR

Het Forum in Roermond

Het Forum in Roermond het uitermate geschikt voor evenementen, beurzen en vergaderingen. In de grote hal moeten diverse evenementen kunnen plaatsvinden, en dat vraagt natuurlijk om een hoge kwaliteitsvloer die veel kan verdragen. We hebben samen met Het forum gekozen voor een stevige PVC vloer van het merk Therdex.

Datum oplevering:
Oppervlakte:
Type vloer:

Augustus 2022
500 m2
PVC van Therdex

Cafe de Kade in Roermond

Cafe de Kade in Roermond is een gezellig eetcafe gelegen in hartje Roermond, aan de mooie Roerkade. Ze onderscheiden zich door de heerlijke menukaart welke bestaat uit kleine gerechten om te delen met je tafelgenoten en een aantal grotere gerechten. Cafe de Kade staat ook bekend om de cocktails, speciaalbieren en het mooie terras aan de Roer. In de late uurtjes weet het uitgaanspubliek ons ook te vinden. We hebben voor dit mooie cafe een nieuwe visgraat PVC vloer mogen leggen.

Datum oplevering:
Oppervlakte:
Type vloer:

Augustus 2022
50 m2
PVC van mFLOR

Van der Valk

Restaurant van der Valk is niet meer weg te denken in Nederland. In elke grote stad vind je een van de mooiste, stijlvolste hotels. Bij van der Valk ben je altijd verzekerd van hoogwaardige kwaliteit spullen. Dat is ook de reden dat men gekozen heeft om een mooie nieuwe beton-cire vloer te laten leggen door MH Vloeren.

Datum oplevering:
Oppervlakte:
Type vloer:

Augustus 2022
140 m2
Beton Cire

Van der Valk