Topkwaliteit producten        Kwaliteitsvakmanschap        Jarenlange ervaring

Advies nodig?    Maak online afspraak         E-mail ons         Bel ons

Waarom beton ciré in badkamer?

Is jouw badkamer aan een grondige renovatie toe? Wil je deze ruimte een frisse, moderne uitstraling geven en zoek je iets totaal anders dan de gebruikelijke vloer- en wandtegels? Dan is Beton Ciré voor de badkamer een fantastisch alternatief. Het is een stijlvolle techniek om zowel muren als vloeren mooi strak af te werken. Bij MH Vloeren hebben we vele jaren ervaring in het aanbrengen van een beton ciré vloer in Limburg en omstreken. Met beton ciré in jouw badkamer zorg je voor een sterke ondergrond die ook nog eens weer- en vochtbestendig is. Hoewel het geschikt is voor alle wanden en vloeren, is deze trendy techniek vooral een aanrader voor de ruimtes waar hygiëne voorop staat. Benieuwd waarom beton ciré in jouw badkamer zo’n goede keus is? Lees dan gauw verder.

Voordelen van een beton ciré badkamer

Als beton ciré in jouw badkamer is aangebracht, dan heb je de vloer en de wanden veel sneller schoon. Vuil, schimmels en bacteriën hechten zich namelijk niet aan deze gladde en waterafstotende laag. Ook voor de muren en vloer van de keuken is beton ciré zowel een hygiënische als een decoratieve oplossing. Wist je dat een aanrecht en meubels ook met deze techniek bewerkt kunnen worden? De voeg- en naadloze afwerking is een ideale oplossing voor woonhuizen, kantoren en winkels. Beton ciré geeft ieder interieur een natuurlijke en huiselijke sfeer. Wij kunnen het product in vele verschillende kleuren leveren.

Eigentijdse afwerking voor ieder interieur

Denk je erover om in jouw badkamer beton ciré aan te laten brengen? Dan kies je voor een afwerking waar je zeker lang plezier van zult hebben. Wij vertellen je graag alles over de verschillende toepassingen die met deze duurzame afwerking mogelijk zijn. Beton ciré bestaat uit een mix van cement en een vloeibare hars, waardoor een bijzonder sterk en flexibel product ontstaat. Om een optimaal resultaat te bereiken, adviseren wij je om het altijd aan te laten brengen door onze professionals, MH Vloeren uit Roermond. Dan weet je zeker dat jouw beton ciré wordt aangebracht door een specialist die het ambacht volledig in de vingers heeft. Al vele tevreden klanten gingen je voor! Toch liever zelf aan de slag? Wij bieden diverse producten die je hierbij kunnen helpen. Klik op de volgende knop om deze producten te bekijken:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *