Topkwaliteit producten        Kwaliteitsvakmanschap        Jarenlange ervaring

Advies nodig?    Maak online afspraak         E-mail ons         Bel ons

PVC Vloeren

[vc_row full_width=”stretch_row”][vc_column][vc_column_text]

PVC vloeren Eindhoven

Geen enkele vloer die de afgelopen jaren zo scoorde als de PVC vloer. Geheel onlogisch is dit niet, want deze vloer biedt simpelweg nogal wat voordelen. Als specialist in PVC vloeren in Eindhoven weten we als geen ander hoe populair de vloer de afgelopen jaren geworden is. Als een komeet steeg de vloer in de lijst met meest gebruikte vloeren en de koppositie die ingenomen is, zal ook niet snel meer afgestaan worden. Bij ons, bij PVC vloeren Eindhoven dus, vind je alle mogelijke vloeren van PVC, in alle kleuren en al dan niet met V-graat. Daarnaast doe je er verstandig aan je vloer door ons als specialist in PVC vloeren Eindhoven te laten leggen als je alleen het beste resultaat wenst.

Heel veel voordelen ten opzichte van andere vloeren

De positie die de PVC vloer ondertussen bekleedt, is een logisch gevolg van de vele voordelen die deze vloer biedt ten opzichte van de andere beschikbare vloeren. Zo behoeft de vloer amper onderhoud en kent een vloer van PVC een veel langere levensduur, waardoor de prijs van de vloer op die manier – uitgesmeerd over de jaren- lager wordt. Over dat onderhoud gesproken; aan een stofzuiger, een doek en wat water heb je in principe genoeg. En dat is wel prettig natuurlijk. Nog een groot voordeel is de perfecte combinatie die een vloer van PVC kan vormen met vloerverwarming. PVC laat gemakkelijk warmte door en past zich snel aan de omgeving aan.

Geen plakplinten meer nodig

Er is echter meer dat nadrukkelijk in het voordeel spreekt van de PVC-vloer. Dat is bijvoorbeeld de geluiddemping, die PVC ook al perfect maakt voor appartementen en tussenwoningen. Zelfs iemand op hakken zal niet voor overlast bij je buren zorgen.  Wat betreft de uitstraling, koop je bij ons van PVC vloeren Eindhoven een vloer van PVC, dan creëer je altijd een zekere mate van warmte in je huis. PVC kun je lijmen of klikken en voor de afwerking heb je geen plakplinten nodig, want deze vloer leg je gewoon strak tegen de vloer. Plakplinten zouden ook geen recht doen aan de uitstraling ervan.

In een patroon van stroken of tegels verkrijgbaar en in breed kleurenpalet

PVC vloeren, ook prima in de badkamer of keuken, heb je in een patroon van stroken en van tegels en in diktes variërend van 2 tot 6,5 millimeter.  Je kunt kiezen voor de bekende V-groef en ook het kleurenpalet is de afgelopen jaren groter geworden met speciaal grijs, naturel, bruin, wit en roodbruin als favoriete kleuren.  Er is een PVC vloer voor elke portemonnee en voor elke stijl en inrichting. Dat bewijzen we nu al heel lang en blijven we uiteraard voor je doen.

De kracht? Het onderhoudsarme aspect en de warme uitstraling

In een tijd dat we het drukker en drukker krijgen is een onderhoudsarme vloer heel veel waard, net als een vloer die een lange levensduur kent. Dit met de kenmerkende uitstraling maakt van de PVC vloer een perfecte vloer. Overigens bieden we behalve deze vloer ook laminaat- en parketvloeren.

[/vc_column_text][vc_btn title=”NEEM CONTACT OP” style=”classic” shape=”square” color=”warning” align=”left” i_align=”right” i_icon_fontawesome=”fa fa-chevron-right” css_animation=”none” add_icon=”true” custom_onclick=”true” link=”url:https%3A%2F%2Fwww.mhvloeren.nl%2Fstaging1%2Fcontact-vloeren%2F|||”][vc_row_inner equal_height=”yes” content_placement=”middle”][vc_column_inner][vc_column_text][/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row]