Topkwaliteit producten        Kwaliteitsvakmanschap        Jarenlange ervaring

Advies nodig?    Maak online afspraak         E-mail ons         Bel ons

Laminaatvloeren

[vc_row full_width=”stretch_row”][vc_column][vc_column_text]

Laminaat vloeren Eindhoven

Wij van Laminaat Vloeren Eindhoven weten welke vloer het meest geschikt is voor jouw situatie. Zo bieden we vloeren van pvc, maar ook van parket en passen we beton ciré toe. Wij zijn zeker ook het adres voor het op professionele wijze leggen van de vloer. Als het om laminaat gaat worden de systemen steeds gebruiksvriendelijker en zeker laminaat kun je tegenwoordig gemakkelijk leggen. Wil je dat niet, doe dan een beroep op onze professionals die je ook graag van advies voorzien omdat ze simpelweg alles weten van vloeren en vloeronderhoud.

Laminaat is simpel schoon te houden

Wij van Laminaat Vloeren Eindhoven vertellen je dus heel graag over de voordelen die een vloer van laminaat te bieden heeft. En dat zijn er nogal wat. Laminaat vloeren Eindhoven heeft vloeren die niet van hout te onderscheiden zijn, maar hebben aan de andere kant veel minder onderhoud nodig en zijn daarnaast simpel schoon te houden in vergelijking met een vloer van hout. Aan een stofzuiger en een natte doek heb je al voldoende.

Meer dan uitstekende prijs- kwaliteitsverhouding

Wij van Laminaat Vloeren Eindhoven bieden vloeren in tal van verschillende uitvoeringen wat betreft de kleuren, het dessin en de structuren. Met de jaren zijn de laminaatvloeren steeds fraaier geworden en zoals gezegd zijn de prints amper nog van hout te onderscheiden. Laminaat biedt – zeker als je die bij ons van Laminaat Vloeren Eindhoven aanschaft- een meer dan uitstekende prijs- kwaliteitsverhouding.  Ook in het voordeel van een laminaatvloer spreekt de eenvoudige wijze waarop de vloer schoon te houden is. Met een stofzuiger en een dweil kom je al een heel eind. Bovendien kun je laminaat zelf leggen, de kliksystemen worden namelijk steeds gebruiksvriendelijker namelijk. Je zou het feit dat de vloeren van laminaat wat meer geluiden opleveren of minder warm aandoen als ‘nadelen’ kunnen beschouwen. Zoals je ook beschadigingen aan een laminaatvloer wat moeilijker kunt herstellen.

Tien keer beter bestand tegen krassen

Met onder meer het Uniclick installatie systeem klik je de vloer echt muurvast en de vloeren die we aanbieden zijn door de toegepaste Scratch Guard technologie tot wel tien keer beter bestand tegen krassen. Daardoor blijven onze laminaat vloeren veel langer mooier. Voordeel van een laminaat vloer is ook dat je bij een verhuizing de planken gemakkelijk verwijderd en meeneemt naar je nieuwe woning. Een verhuizing doet aan de uitstraling van de laminaatvloer niets af. Bij ons, bij Laminaat Vloeren Eindhoven dus, hebben we bovendien voldoende vloeren die perfect toepasbaar zijn in combinatie met vloerverwarming. Ook heel prettig natuurlijk.

Welke vloer past bij jouw situatie?

We helpen je toch al graag om te bekijken welke vloer het best bij jouw situatie past.  Dat kan afhankelijk zijn van het feit of je kinderen hebt en voor welke ruimtes je een vloer zoekt. We bieden in elk geval uitstekende vloeren van laminaat, parket, beton ciré en pvc. En daar zit altijd een vloer bij die bij jouw situatie past. Dat kan gewoon niet missen.  Want als wij jouw droomvloer niet hebben, dan vind je die vloer echt nergens.

[/vc_column_text][vc_btn title=”NEEM CONTACT OP” style=”classic” shape=”square” color=”warning” align=”left” i_align=”right” i_icon_fontawesome=”fa fa-chevron-right” css_animation=”none” add_icon=”true” custom_onclick=”true” link=”url:https%3A%2F%2Fwww.mhvloeren.nl%2Fstaging1%2Fcontact-vloeren%2F|||”][vc_row_inner equal_height=”yes” content_placement=”middle”][vc_column_inner][vc_column_text][/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row]