Topkwaliteit producten        Kwaliteitsvakmanschap        Jarenlange ervaring

Advies nodig?    Maak online afspraak         E-mail ons         Bel ons

Parket schuren

Nee, je hoeft beslist niet meteen een nieuwe en dure vloer te kopen als je merkt dat je huidige parketvloer aan slijtage onderhevig is of schade heeft opgelopen. Want zelfs aan een sterke vloer als een parket kan door bijvoorbeeld water en zonlicht schade ontstaan. Geen nood, want de specialisten van MH Vloeren gelden als specialisten in parket schuren en lakken.

Goedkoper dan het kopen van een nieuwe parketvloer

Door parketvloeren te schuren en te lakken word je vloer weer als nieuw. En dat scheelt je behoorlijk in de portemonnee, want parketvloeren schuren en lakken is nog altijd goedkoper dan het aanschaffen van een nieuwe vloer. Heb je slijtage of is er schade aan je vloer? Neem dan snel contact op met de specialisten van MH Vloeren. De ervaren specialisten weten als geen ander welke behandelmethode het best is voor je vloer.

Parket schuren, hoe werkt dat?

Parket schuren en lakken begint uiteraard met het schuurproces. Er wordt in etappes geschuurd en vooral steeds fijner geschuurd. Hoe lang dit precies duurt, is afhankelijk van de exacte schade aan de vloer of de mate van slijtage. Nadat de vloer geschuurd is en oneffenheden op uiterst vakkundige wijze zijn weggenomen, moet de vloer uiteraard nog afgewerkt worden. Je kunt kiezen voor het laten oliën van je parketvloer, meestal kiezen mensen echter voor parket schuren en lakken. Je kiest uiteraard zelf welke lak je op de vloer wenst en de keuze is tegenwoordig erg groot. Overigens kiezen ook steeds meer mensen voor parket schuren en lakken als ze na verloop van tijd gewoon een vloer met een andere uitstraling wensen.

Houd vooral steentjes en zand buiten de deur

De specialisten van MH Vloeren adviseren je ook hoe je de vloer na de behandeling zo lang mogelijk mooi houdt. Dit kan al heel simpel door met inloopmatten te werken bij de ingang van het huis en door viltjes onder de pootjes van de meubels te plaatsen. Op die manier houd je al heel veel zand en steentjes buiten de deur, en juist deze twee elementen veroorzaken nogal eens wat schade aan je parketvloer. Omdat de specialisten van MH Vloeren ervaren zijn, kunnen ze je als geen ander aangeven welke lak past bij het type vloer dat je hebt. Uiteraard gebruikt het team van MH Vloeren alleen de meest moderne apparatuur en de beste producten.

Parket schuren en lakken door MH Vloeren

Vanwege de optie parket schuren en lakken kun je echt je leven lang doen met een parketvloer. Voordeel van de vloer is ook dat je er amper omkijken naar hebt, want het onderhoud van de vloer is in feite niets meer dan zo nu en dan stofzuigen en met een klamme mop dweilen. Heb je schade aan je parketvloer en heb je gehoord van de mogelijkheid die er is om jouw parket te schuren en te lakken? Neem dan contact op met MH Vloeren. De specialisten zullen je snel helpen en je vloer zal er weer als nieuw uitzien.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *